Kjøpsbetingelser

Frakt og levering

Dersom du ønsker å få varene tilsendt, sender vi de gjerne til deg med posten, frakten har fast lavpris på 59 kr. Vi sender til hele Norge, men det kan komme påslag i frakt for forsendelser til utlandet. I så fall tar vi kontakt. Du kan også hente varene du har bestilt hos Dalsgren designbyrå i Askim. For å hente varene der må du velge denne leveringsmetoden i kassen her inne i nettbutikken. Du vil deretter få en e-post i det varene er pakket og klare til henting.  

Angrerettsskjema

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Her finner du angrerettskjema.

Retur og garanti

Du har selvfølgelig full angrerett når du handler hos Design by Dalsgren. Det betyr at du i 14 dager etter kjøpet kan sende varene tilbake til oss og få pengene tilbake. Varene må selvsagt være ubrukte og i samme stand som de ble mottatt. Fyll ut dette skjemaet og send til heisann[at]designbydalsgren.no. Husk å oppgi bakgrunn for returnering av varen og om du vil ha en annen vare i stedet eller ha tilbakebetalt pengene. (Husk å oppgi kontonummer i så fall.) Salgsvarer byttes kun mot andre varer. For at du skal kunne benytte deg av angreretten har du noen plikter og oppgaver;
  • Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren innen 14 dager etter at varen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 11).
  • Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
  • Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
Returadresse:
Dalsgren AS Eidsbergveien 43 1811 Askim